Selecteer een pagina

Aanmelden

Voor en door apothekers

Wilt u uw positie als zorgverlener duidelijker zichtbaar maken voor uw eigen apotheek én gebruik maken van een landelijk herkenbare website dan is apotheekthuis.nl een platform waarmee dit mogelijk wordt. Het platform is bedoeld voor alle openbare apotheken die van medicatiebeoordelingen echt werk maken in het belang van de patiënt. Voorwaarde is dan ook dat u gestructureerd farmaceutische anamneses afneemt bij uw patiënten en bereid bent dit bij hen thuis te doen.

Door deelname bent u in staat om voor uw eigen gebied, maar ook voor gebieden waar nog geen thuisservice wordt aangeboden, afspraken in te laten plannen door patiënten die daar behoefte aan hebben. Doel van het platform is het creëren van een landelijk bekende naam waarmee u zich kunt onderscheiden in het belang van alle openbare apothekers in Nederland en zo de kwaliteit van de Nederlandse apotheker beter zichtbaar te maken.

Collega-apothekers kunnen zich aanmelden voor deelname aan apotheekthuis.nl door het formulier op deze pagina in te vullen.

Hierop ontvangt men de voorwaarden voor deelname en een handleiding.

Kortom, voor en door apothekers!

Aanmelden apotheek

3 + 8 =