Contact

Wij vinden het belangrijk dat u antwoord krijgt op al uw vragen. Daarom kunt u op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur via verschillende manieren contact opnemen. Na sluitingstijd, in het weekend en op feestdagen kunt u voor spoedgevallen terecht bij de dienstapotheek bij u in de buurt. Bekijk hieronder hoe u contact met ons op kan nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact apotheekthuis

Whatsapp

Stel uw vraag nu ook gemakkelijk via WhatsApp. Door op het icoontje rechts onder in beeld te klikken opent er in een nieuw venster een chatgesprek waarin wij binnen een uur contact met u opnemen.

E-mail

Als u een vraag, opmerking of klacht heeft dan horen wij dat graag. Dat kunt u altijd doen via de mail. Dit kan naar klanten@apotheekthuis.nl of via het contactformulier.

Contactgegevens

T: 0485-348100
E: info@apotheekthuis.nl

ApotheekThuis
Keulerstraat 30A
5854 BZ Bergen

Toestemming

elektronisch medische gegevens delen

Uw huisarts en apotheek houden ieder een eigen dossier over u bij. Hierin staat informatie die belangrijk is voor uw behandeling. Uw huisarts legt vast wat uw klachten zijn en welke behandelingen u krijgt. Uw apotheker registreert welke medicijnen u krijgt, voor welke medicijnen u allergisch bent of er een aandoening is die als contra-indicatie geldt. Deze gegevens kunnen worden uitgewisseld met het LSP (Landelijk Schakelpunt). Voor een heldere uitleg over het LSP kunt u hier het filmpje bekijken van VZVZ.

Toestemming geven

Maakt uw huisarts of apotheek gebruik van het LSP? Dan zal hij of zij u om toestemming vragen om uw gegevens beschikbaar te stellen via dit netwerk. Na uw toestemming meldt uw zorgverlener uw gegevens aan bij het LSP door uw burgerservicenummer (BSN) door te geven.

Gegevens opvragen

Een andere zorgverlener kan dan uw gegevens opvragen als dat nodig is voor uw behandeling. Het LSP zoekt aan de hand van uw Burgerservicenummer welke zorgverleners gegevens over u beschikbaar hebben gesteld. Als er gegevens beschikbaar zijn, kan de zorgverlener deze opvragen en inzien.

In het netwerk staat alleen uw BSN vermeld en welke huisarts en apotheek gegevens over u beschikbaar hebben. Uw medische gegevens worden dus niet opgeslagen in het LSP.

Regionaal

Wilt u dat zorgverleners uw medische gegevens elektronisch kunnen delen? Dan kunt u hiervoor mondeling toestemming geven als uw huisarts of apotheker daarom vraagt. Daarnaast kunt u het formulier uitprinten, invullen en inleveren bij uw zorgverlener. Ook kunt u uw toestemming online regelen op www.volgjezorg.nl. Het kan zijn dat meerdere zorgaanbieders gegevens over u hebben die ze willen delen. Geeft u dan bij elke zorgaanbieder uw toestemming. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken.

Bekijk de Voorlichtingsfolder Volgjezorg

Het formulier downloaden en uitprinten?  Download het formulier.

Gegevensdeling met derden

Wanneer wij medische gegevens delen met derden zijn wij verplicht dit aan u kenbaar te maken. Hiervoor dient deze paragraaf.
Conform de AVG sluiten wij met derde partijen een gegevensverwerkingsovereenkomst waarmee geborgd is dat uw gegevens in veilige handen zijn en blijven.
Wij delen uw medische gegevens met de volgende partijen:

BPM Software voor het geautomatiseerd inlezen van facturen in Exact (ons programma voor de financiële verwerking van de administratie). (https://www.bpmsoftware.nl)
Payt voor het versturen per e-mail en per post van facturen. (https://www.payt.nl)

Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan vernemen wij dit graag van u.