Slim geregeld

ApotheekThuis is een gecertificeerde onlineapotheek die naast (herhaal)medicatie ook verschillende programma’s aanbiedt. Bekijk hieronder of één van onze programma’s u ergens mee kan helpen.

Herhaalmedicatie

Het aanvragen van een herhaalrecept is bij uitstek een handeling die prima digitaal kan.

Apotheekthuis neemt alle zorg(en) uit handen door uw complete herhaalmedicatie te regelen. De herhaalreceptenservice van Apotheekthuis zorgt ervoor dat u nooit meer een herhaalrecept hoeft op te vragen. Wij houden uw voorraad zorgvuldig bij en weten precies wanneer we contact moeten opnemen met uw huisarts of specialist om een nieuw herhaalrecept op te vragen. Zo bent u er zeker van dat u altijd genoeg medicijnen in huis hebt. En dat kost u niets extra!

Extra informatie

Als u reeds medicijnen gebruikt, kunt u een actueel medicatieoverzicht van uw vorige apotheek naar ons opsturen of ons toestemming geven uw medicatiedossier bij uw vorige apotheek op te vragen. Indien u het LSP (www.volgjezorg.nl) bij de lokale apotheek heeft openstaan, dan kunnen wij uw dossier beveiligd digitaal opvragen.

Wanneer u uw gegevens in de toekomst wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij nieuw telefoonnummer, e-mailadres of verhuizing), horen we dat graag van u. Als u allergisch bent voor bepaalde geneesmiddelen of stoffen kunt u dit ook aan ons doorgeven door een bericht te sturen via de chat of mail.

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Apotheekthuis heeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdagbereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust enprivacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonderproblemen en risico’s kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kangebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onzevolledige vraag en antwoord pagina of neem contact met ons op.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Willen wij u verzoeken om met uw recept langs uw lokale apotheek te gaan. Dit om de medicatie direct af te kunnen halen.

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u gemakkelijk in via de Thuisapotheek app of via het inschrijfformulier op de site, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd.