Nog meer inzicht in uw medicatie

De ApotheekThuis app maakt het aanvragen van medicijnen makkelijk en overzichtelijk. Download de app en bekijk hoe deze applicatie u kan ondersteunen.

ApotheekThuis App

De ApotheekThuis app zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw herhaalmedicatie. In de app ziet u een overzicht van uw (herhaal)medicatie en voordat uw medicatie op is krijgt u van ons een herinnering. Wij sturen de nieuwe medicijnen direct op zodat u nooit zonder zit!

Direct aanvragen via het Webportaal klik hier

Download de Thuisapotheek app

Dit kan gemakkelijk via de Apple of Google play store.

Schrijf u in

Doorloop de simpele stappen en schrijf u binnen 5 minuten in.

Plan een gesprek

U ontvangt een uitnodiging voor intake gesprek met één van onze apothekers. U kunt deze zelf inplannen wanneer het u uitkomt.

Ontvang uw medicatie

Na het gesprek ontvangt u een actueel overzicht en sturen wij uw medicatie gratis naar u op.

Flexibel en precies zoals het u uitkomt

Nieuwe medicijnen nodig omdat uw oude onbruikbaar zijn geworden? Of wilt u extra medicijnen ontvangen omdat u met vakantie gaat? Met de Apotheekthuis app is dit binnen een handomdraai geregeld! In het medicijnenoverzicht is al uw (herhaal)medicatie te zien en opnieuw aan te vragen. U geeft aan waarom u toe bent aan een nieuwe levering en wij zorgen ervoor dat deze medicatie op het door u gewenste moment wordt bezorgd, zonder extra kosten!

Dus gemakkelijk eerder uw (herhaal)medicatie aanvragen en uw eigen levertijd bepalen? Download dan gratis en vrijblijvend de Apotheekthuis app, voor Iphone of Android.

Goede zorg verlenen we samen

Bij Apotheekthuis begrijpen we dat de taak als mantelzorger al zwaar genoeg kan zijn. Daarom ondersteunen wij mantelzorgers in Nederland door het aanvragen van medicatie voor hun naasten makkelijker te maken. Via de Apotheekthuis app heeft u toegang tot het account van uw naaste en mag u namens diegene ook medicijnen bestellen en in ontvangst nemen. Via de app heeft u altijd een goed overzicht van uw eigen medicijnen of die van uw naaste. Met een paar klikken kunt u gemakkelijk opnieuw medicatie aanvragen en laten bezorgen op uw eigen of een ander adres.

Wilt u alles geregeld hebben rondom uw medicijnen of die van een ander? Download dan gratis en vrijblijvend de Apotheekthuis app, voor Iphone of Android.

Veelgestelde vragen

Kan ik de App ook downloaden op mijn smartphone of tablet?

Jazeker! De Apotheekthuis app is verkrijgbaar voor iedere smartphone of tablet. De app is gemakkelijk te downloaden in de App store (Apple) of Google Playstore (Android).

Het lukt me niet om de app te downloaden.

Dat is erg vervelend. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Controleer eerst of u genoeg ruimte heeft op uw telefoon hebt staan. Als het downloaden van de app hierna nog steeds niet lukt, neemt u dan contact op met uw App Store of de Google Play Store.

Ik heb een wijziging aangebracht in mijn medicatie afname, waar kan ik deze terugvinden?

Alle updates en/of wijzigingen zijn direct inzichtelijk in het startscherm van de app. Tevens krijgt u ook een melding via e-mail of sms. Wijzigingen in uw contactopties of afleveradres zijn makkelijk te wijzigen in uw eigen Apotheekthuis profiel. Heeft u meer vragen over wijzigingen in uw account? Raadpleeg dan onze complete vraag en antwoordt pagina of stel uw vraag in de chat.

Hoe weet ik welk medicijn ik moet gebruiken?

Alle medicijnen hebben hun eigen gebruiksschema. Deze zijn in te zien onder het kopje gebruik, wanneer u op het betreffende medicijn klikt.

Wanneer kan ik mijn volgende levering verwachten?

Alle medicatie die u bij ons afneemt volgen wij nauwgezet, en wij houden de agenda voor u bij. Zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen wij ervoor dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten bij u wordt thuisbezorgd.

Hoe schrijf ik me uit voor de service van Apotheekthuis?

Wanneer u besluit te stoppen met onze dienstverlening dient u eerst uw account te verwijderen. Doe dit voordat u de app van uw smartphone of tablet verwijderd, want alleen de app verwijderen maakt de uitschrijving niet compleet! Heeft u meer vragen over het opzeggen van uw account? Raadpleeg dan onze complete vraag en antwoordt pagina of stel uw vraag in de chat.